Mygga

Igår när jag skulle lägga min så såg jag en mygga i mitt rum. Jag försökte döda den och under mina försökt så tappade jag myggan ur sikte. Och då kunde ju inte jag sova. Att veta att det är en mygga i mitt rum som kan krypa in i örat eller näsan. Aldrig att det går.

Efter några minuter så hittade jag de igen och jag dödade den helt själv utan att behöva ropa på pappa. Jag blev så stolt över att jag kunde döda den själv men sen fick jag skuldkänslor över att jag verkligen hade tagit myggans liv...30 april 2011

Hejsan!
Idag fyller pappa år och så är det Valborg. Härligt! Ida kommer klockan fyra och boysen kommer runt fem. Vi ska käka lite hamburgare, gå till brasan och chilla.
Pappa fyller ju år också så några bekanta, farmor och farfar kommer också. Lite lagom sådär.

Nu ska jag sminka mig och sedan äta lite lunch.

Vi ses!


Förra året på Valborg.

Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag

Nu blir det väl att lägga sig i sängen och titta på tv. Känner mig lite trött faktiskt så sover nog om en stund. Man måste ju vara utvilad när man ska på majbrasan med dem bästa i morgon :)

Godnatt!


29 april 2011

Tjena! Hur mår ni? Själv mår jag bra faktiskt. Det är ju fredag och allt.

Idag har jag varit i skolan. Efter skolan gjorde jag ett hemligt ärende, sedan har jag för det mesta tagit det lugnt. Ätit pizza och tittat på tv.

I morgon fyller pappa år och så är det majbrasan. Det kommer lite folk hit och några vänner till mig så vi ska gå på majbrasan.

Nu ska jag titta på BB :)


Letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort. Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp. Kan vi inte vara nära, bara en minut? Är det nu, nu som det tar slut?
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå. Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå. Älskling, vänta får jag bara sitta brevid dig. Det var han som ville kyssa mig.

Du tar bort min hand ifrån din arm och flytta bort. Ingenting jag säger spelar längre någon roll. Jag ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt. Får jag ens ha kvar dig som min vän? Knyter mina skor och går tillbaka in igen och sitter där på sängen tills du ber mig att gå hem. Letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt.  

Snälla, bli min igen. Nej, låt det va som i en film. Snälla, bli min igen. Låt mig vara kvar, jag låter va.


- Veronica Maggio - Snälla bli min


Veronica Maggio - Sju sorger

Länge leve längesen som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull. Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem nykter eller alldeles för full. Snön är vit som den var förr när vi bodde dörr i dörr, men det var så längesen, ja det var säkert längre än sju sorger och åtta bedrövelser sen. Så längesen, så längesen. Du kommer nog aldrig mer vara min vän. Det var för längesen, så längesen, så längesen.

Länge lever sommaren den som kom och gick igen, snabbare än någonsin förut. Vi fick inte åka någonstans, inte ens till Köpenhamn. Grät och grät tills tårarna var slut. Står och låtsas inte se att du står precis brevid, känt dig för längesen, ja det var säkert längre än sju sorger och åtta bedrövelser sen. Så längesen, så längesen. Du kommer nog aldrig mer vara min vän. Det var för längesen, så längesen, så längesen.


28 april 2011

Hejsan! Fint väder idag. GILLART :)

Idag har jag varit i skolan. Hade matteprov på morgonen, sedan bild och lite annat. Åkte hem och pluggade ytterst lite, sedan bar det av till hallen för träning. Vi åkte till Rocklunda och joggade igenom spåret, körde backe och styrketräning i utegymmet. Jag har varit på Rocklunda fyra gånger på tre dagar. Japp. I morgon kommer jag ha riktigt ont i kroppen.

Nu hade jag tänkt att sitta vid datan en stund och sedan tv.

I morgon är det fredag! Yaya! Sen lördag och då är det majbrasan :)


Wish I could press delete, We all got something we don’t like, even Angelina Jolie

Åh, jag bara gör saker hela tiden.  Det blev plugg i cirka en timme sedan åkte jag och lämnade min älskade gitarr, tog en joggingtur på Rocklunda och nu ska jag äta. Efter middagen ska pappa förhöra mig på matten sen är det kväll på riktigt. Då ska jag titta på tv och ta det lugnt. 

#Duh, winning!

Farväl


Idag åkte jag och lämnade jag in min Fender-gitarr som jag fick i julklapp. Men det hade blivit en rejäl spricka i trät och där man kopplar in sladden till förstärkaren var det något som satt löst så jag ska få en ny... Vilket är jättebra eftersom jag inte vågat spela på den, men det är ju något speciellt med denhär. Ser ni inte? Hahaha! När dem tog min gitarr idag var jag som en mamma som skulle lämna sitt barn på dagis.


27 april 2011

Hej!
Kom precis hem från skolan, mamma hämtade mig det är därför jag är hemma så tidigt. Nu ska jag ta fram gitarren och spela lite sen så åker jag ner till Växhuset och lirar sen hem och plugga. Yes, plugga för i morgon har jag prov. Meeh!


26 april 2011

Faaan, van jag har skrattat idag! Jag skrattade i 30 minuter NONSTOP i eftermiddags. Mina vänner trodde nog att jag gick på någonting...och det gör jag ju! Jag går på en drog som heter MALINSA****N!! (Som Charlie Sheen säger... Men jag avslöjar inte mitt efternamn eftersom då kommer ni också få tag på drogen och det vill jag inte...) Asså vafan, har jag damp eller inte? Säpe.


#DUH, WINNING!

Idag tog jag en joggingtur i spåret för första gången på en månad! Så najs :) Kändes väldigt bra faktiskt!

Jag har nästan gjort alla sysslor för dagen har bara lite kvar sedan tänkte jag sätta mig i soffan med min VeckoRevyn (Japp, jag ska sitta MED min tidning. Vi ska umgås.),  och senare är det DH och sedan Big Brother (Jag börjar titta på det programet mycket nu...kanske för att min granne är med? Jag vet inte?)

Vi kanske hörs senare eller så hörs vi i morgon.

Puss!


"Go to your room!" "Oh, the place where my iPod, cell, laptop and TV are? Ok"


new


Say hello to my new shorts!

"Hello Shorts!"
"Hello."
"Where are you from?"
"I'm from LINDEX"
"Ahaa, okey..."
"I'm high waisted..."

Min torra humor...

25 april 2011

God Morgon!

Gårdagen var riktigt härlig. Bästa vännen kom och vi satt i solen och käkade onyttigheter tills vi mådde riktigt illa. När vi gick hem så mådde vi så dåligt att vi vinglade och var tvugna att stanna för att försäkra oss om att det inte skulle komma upp igen...Lite för mycket info? Nej, men det gick bra i alla fall, som tur är.

Idag ska jag kanske åka till Tuna Park och hjälpa brorsan att hitta studentkläder. Japp, storebror tar studenten i år! Härligt! Jag går ut nian och han tar studenten. Snacka om att det blir fest i sommar, hehehe...

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen!


I love how, in scary movies, the person yells out "Hello?" as if the bad guy is gonna be like, "Yeah, I'm in the kitchen! Want a sandwich?"


I feel sparks

You are fine, you are sweet but I'm still a bit naive with my heart. When you're close, I can't breathe, I can't find the words to speak. I feel sparks.

But I don't wanna be into you if you're not looking for true love. No, I don't wanna start seeing you if I can't be your only one.

So tell me when it's not alright, when it's not ok will you try to make me feel better? Will you say alright? Will you say ok? Will you stick with me through whatever? Or run away?

Say that it's gonna be alright, that it's gonna be ok.


24 april 2011

Hej bloggen! Härligt väder idag! Riktigt härligt. Jag ska strax möta upp Ida  och vi ska väl ta det lugnt. Har inget speciellt planerat som vi ska göra. Men nått skoj hittar vi väl på, som vi alltid brukar.


Vi i 6:an :)

I Wish Music Played During Epic Moments in My Life and Not Just in Moviesbefore we get too close

I remember the first day that I met you, you really caught my attention. Didn't know I was looking for a rescue, wasn't thinking that hard. Now and then I was there in the moment, I was ready for nothing. Doesn't mean that I really don't love you, while I'm breaking your heart.

I feel bad that I let my past hurt you, because I really didn't mean to. I was lost, I was lucky you found me, but it only got worse. Right now while you're looking right at me, the emotion's so scary. Doesn't mean that I really don't love you, while I'm making you hurt.

Don't ask why, before we get too close just let me say goodbye. It's easier this way. Don't ask why, before you ask the question and I die Inside. Just let me walk away.23 april 2011

Glad påsk på er alla!

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har legat i solen och försökt få lite färg, men det går inte så bra för mig. Jag har alltid varit väldigt blek och haft svårt att bli brun. Jag får bara en massa fräknar. Men, men what to do?

Farfar och farmor är över på påskmiddag. Trevligt, trevligt. Nu ska vi äta glass!


Downtown


Kjol och svart tröja från H&M - Tajts från VILA

Åker ner till stan och träffar Sebastian. Trevligt, trevligt. Kommer hem någon gång ikväll :)

Kram!

21 april 2011

God morgon!
Idag har jag faktiskt lite att göra. Jag måste städa mitt rum för det ser ut som en sopptipp. Min klädhög är typ en meter hög. Jag skämtar inte. 
I eftermiddag ska jag träffa Sebbe en stund. Det kanske blir en fika på stan eller nått.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs!


Tumble outta bed And stumble to the kitchen, Pour myself a cup of ambition

Jahapp, här sitter jag och lyssnar på Dolly. Yes, du hörde rätt. Dolly Partons 9 to 5 spelas. Ganska bra faktiskt. Har ganska tråkigt föresten. Inget att göra, vet inte vad jag ska hitta på i morgon heller, men något blir det.


You look so dumb right now Standing outside my house Trying to apologize. You're so ugly when you cry

Kanske man ska ta tag i allt nu då. Måste plugga lite matte och sedan kanske städa mitt rum. C ya!


20 APRIL 2011

God morgon! Jag vaknade av sopbilen... det är därför jag är vaken nu, klockan 9 på ett lov. Men det var bra ändå för jag ser nu att det är fint väder ute och jag har lite och göra så jag blir klar tidigare.

Btw. Idag fick vi ju preliminära intagningen till gymnasiet. Jag är nöjd :)

Nu ska jag gå ner och fixa lite frukost.19 april 2011

Det blev en sväng till Hälla med mamma. Vi gick i affärer och jag fick med mig örhängen och ett gulligt linne med mig hem. Sedan åkte vi hem till farfar och farmor och satt i solen en stund.
Nu har jag precis ätit lunch, och det är dags att plugga lite matte...

från H&M. Visar er en bättre bild senare om jag inte glömmer...


Every time I think of you I always catch my breath

God morgon!
Vaknade nyss efter att ha sovit i 10 timmar. Nice. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag måste nog plugga lite matte så att det blir klart någon gång. Sen ska jag nog ut i solen.

Nej, nu ska jag äta lite frukost.


14.35

Nu sticker jag ner på stan och träffar Ida. Det blir lite shopping, lunch och skvaller (Haha. Jag får en bild framför mig 70 år framåt när vi sitter och skvallrar om männisor på ålderdomshemmet med varsin kopp kaffe i handen.) Senare ikväll möter vi killarna och går på bio, Scream 4. Jag älskar Scream-filmerna!

Nej, nu måste jag springa till bussen!


Idag har jag på mig mitt tajta fodral från Gina Tricot.

18 april 2011

God morgon på er!
Det är måndag och man får sova ut ordentligt, trodde jag i alla fall. Jag vaknade av brorsans väckarklocka. Vem ställer klockan på 9.00 på lov? Skärpning.

Idag ska jag träffa Ida. Det bli väl en sväng på stan innan vi möter upp killarna då vi ska se Scream 4. Vi vågar inte gå själva....hehe.
Men innan jag möter Ida ska jag ta tag i matten. Jag har ju några matteprov som väntar på mig efter lovet...

Puss och kram!


17 mars 2011

Jag tror inte att man kan ha tråkigare än vad jag har haft idag. Jag har inte gjort någonting. Absolut nada! Okej, lite överdriv, men jag har inte gjort mycket i dag alla fall. Mest suttit ute i solen och tagit det lugnt.

I morgon blir det bio med bästa vännen. Det kanske blir några till också vi vet inte riktigt än. Vi hade tänkt att se Scream 4. Ida gillar inte skräckisar, så är väldigt glad över att hon vill gå!

Nu ska jag snart sätta mig vid tv:n och titta på Hellcats, typ min nya favoritserie. Drama, drama, drama... Haha! 
 

I was enchanted to meet you


This night is sparkling, don't you let it go
I'm wonderstruck, blushing all the way home
I'll spend forever wondering if you knew
I was enchanted to meet you

Please don't be in love with someone else
Please don't have somebody waiting on you
Please don't be in love with someone else
Please don't have somebody waiting on you


"I see you driving 'round town with the boy i love, and i'm like fuck you"

Dagen har spenderats med Sebbe. Han lärde mig lite piano och sedan cyklade vi (eller han cyklade) till stan där vi åt glass på McDonalds. Riktigt trevligt! Detta är vad jag kallar "WINNING!"

Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på musik, spela gitarr och titta på film. Inte alla på samma gång kanske. Men ni fattar ;)


16 april 2011

Kan påsklovet börja bättre än såhär?

I morse sov jag ut ordentligt. Åt en god frukost och bara tog det lugnt. Senare så tog jag ut Teddy så hon också fick känna av våren lite.

Idag ska jag träffa Sebastian. Han ska (försöka) lära mig spela piano. Det ska bli riktigt kul. Jag åker om några minuter och kommer kanske hem lite senare ikväll, jag vet inte riktigt.


BILDER FRÅN IGÅR
pissed off

I think you're just evil. Fuck you.13 april 2011

Är på mycket bättre humör idag till skillnad från igår. Det snurrar fortfarande mycket i huvudet men vem bryr sig.
Jag har precis kommit hem från gitarren och nu är det dags att plugga. Det blev inte så mycket plugg i skolan så får ta igen det nu. Det blir matte och samhällsekonomi. Blä.


My state of mind has finally got the best of me, I need you next to me.

Har inte haft tid att blogga så jättemycket idag. Har tänkt på annat kan man säga. Det snurrar bara i huvudet just nu och vet inte riktigt vad jag vill *förvirrad*. Pga detta så kanske det inte blir så mycket bloggande i veckan. Känner att jag behöver en liten paus idag.


youYou don’t want me, no, you don’t need me.
Like I want you, like I need you.

You can’t see me, like I see you.
I can’t have you, like you have me.

You can’t feel me, like I feel you.
I can’t steal you, like you stole me.

And I want you in my life.
And I need you in my life.


11 april 2011

Är det inte underbart väder ute idag? Det var 29 grader i solen när jag kom hem efter skolan. Jag tog lite och äta och sedan pluggade jag matte. Jag har nationellt prov i matte om några veckor och jag vill komma dit och vara förberedd så jag har redan börjat plugga lite inför det.

Senare så åkte jag mamma och pappa ut till Rocklunda och tog en promenad i det härliga vårvädret.

Nu har jag precis kommit hem och ska skriva lite matte, sedan mat och sen ta det lugnt.


"lately what I've begun to fear more than that is letting the moment pass without saying anything."

Real life is a funny thing, you know. In real life, saying the right thing at the right moment is beyond crucial. So crucial, in fact, that most of us start to hesitate, for fear of saying the wrong thing at the wrong time. But lately what I've begun to fear more than that is letting the moment pass without saying anything.

I think most of us fear reaching the end of our life, and looking back regretting the moments we didn't speak up. When we didn't say 'I love you.' When we should've said 'I'm sorry.' When we didn't stand up for ourselves or someone who needed help.

Speak Now.


Tro det eller ej

Tro det eller ej, men jag har pluggat matte i tre timmar och städat mitt rum! Helt otroligt. Nu kan jag slappa resten av helgen med gott samvete :)


10 april 2011

Orkade inte blogga i går efter att jag kommit hem från stallet. Var helt slut när jag kom hem. Vi fixade och gjorde massor med saker och sen i slutet så red vi.

Idag är det söndag och det betyder ju bara två saker. Städa och plugga. Jättekul...


Jag och Sigge igår.


Winning


COULDN'T WAIT TO GET GOING, BUT WASN'T QUITE READY TO LEAVE

God morgon på er! Vad fint väder det är idag. Äntligen är våren här!

Idag sticker jag ut till stallet med Ida. Hon har stallhelg så då kommer jag, "proffset", och hjälper henne. Det blir härligt att komma ut dit nu när det är så fint väder och allt. Men innan jag sticker dit (runt 14 elller 15) ska jag städa mitt rum och kaninburen. Kanske inte det roligaste, men, men.

Nu är det bäst jag sätter igång!


Ida och pollen Sigge. GRYMT!


8 april 2011

Tjenare! Hur mår ni? Jag mår riktigt bra idag, för idag är det fredag!

Idag har jag varit i skolan. Två engelska nationella prov avklarade och fått lite gjort i matten. Klockan två kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till ICA och handlade lite. Jag köpte hårfärg så när jag kom hem färgade jag håret. Det blev bra, lite ljusare.

Sen så har jag spelat gitarr, men får inte spela mer nu för mina fingrar börjar bli helt förstörda. Speciellt ringfingret. Typ brännskada.


Jag pratar med mig själv

Jag märkte precis på att jag pratar väldigt mycket med mig själv. Jag sitter och gör matte och när jag rättar talen och har rätt så ropar jag ut "JA! Bra jobbat Malin."  och när jag har fel ropar jag "Skämmes!".

Är det något fel på mig? Hehe...

Ida säger ofta att jag pratar med mig själv... Börjar tro henne...


The way you move is like a full-on rainstorm, and I'm a house of cards

AAAAJJJJJJ! Jag slog mig precis jättehårt i benet i databordet när jag skulle sätta mig. Fråga mig inte hur, men just nu gör det fruktansvärt ont.

Jag har precis varit och handlat på nya City Gross som öppnat i stan. Det första man ser när man kommer in är ett stort berg av chokladkakor för 10 spänn styck! Jag blir överlycklig och plockar på mig några. Men min favorithylla i affären är "Amerikanskt". Där fanns det massor med saker som jag ville smaka och köpa med mig hem. Jag köpte en koffeinfri cola.

Nu har jag precis kommit hem och det är snart dags att plugga lite. Tänkte bara sitta i en timme.


Seriöst...?

Barnens dag 14 maj 2011

Förra året så fick jag ett erbjudande att spela på Barnens dag här i Västerås. Det var riktigt kul. Jag spelade först på den stora scenen och sedan mitt på gatan då det samlades en stor folkmassa framför mig. Det var riktigt spännande måste jag säga. Det var första gången som jag spelade på en riktigt stor scen och där det fanns riktiga ljudtekniker.
Idag fick jag ett samtal då jag fick ett erbjudande om att ställa upp i år igen. Självklart! Jag är på! Det är ju så kul. Nu har jag ännu en spelning att se fram emot de senaste veckorna.

Mitt schema börjar bli ganska packat nu. I veckan har jag en lite grej, sedan ska jag spela i Sala två helger tror jag att det var, sen så Barnens dag. Riktigt kul!


you are the one person that never fail when it comes to make me smile

Tänkte att jag skulle skriva något smart här, men kom inte på något. Jag kan ju berätta att jag har pluggat lite matte och precis ätit middag. Och just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig i morgon? Har verkligen ingen aning. Jag vill att det ska bli sommar så att man kan ta på sig sandaler och en söt klänning.

Nu ska jag packa gympaväskan eftersom jag har idrott i morgon bitti. 

Härliga sommarbilder:
 5 APRIL 2011

Fan, vad tiden går fort! Det är redan 5 april!?

Idag har jag i alla fall varit i skolan. Det var riktigt segt ett tag, men goda vänner piggade upp mig. Efter skolan blev jag hämtad av pappa och vi åkte till Musikbörsen med min gitarr för att den har en spricka i trät och där man sätter fast bandet och stoppar in sladden till förstärkan är trasig. På fredag skulle vi tillbaka för då skulle det komma några tekniker och kolla på saken.
Jag provade även att spela på en 12-strängars gitarr! Jag vill ha en!! Så tufft det var. Vilket ljud säger jag bara :)

Nu ska jag sätta mig och plugga liiiite matte, sedan blir det mat och tv.


Vill ha.... :)


stjärntecken: fisken

Såg ett tv program om stjärntecken. Blev interesserad mitt så gjorde några sökningar på intenet.

Hos fisken finns också en konstnärlig ådra och de kan vara väldigt kreativa. De är sökare och konst fungerar många gånger som terapi för dem.

Fiskarnas bra egenskaper

Medkännande och beskyddande
Fantasifull och känslighet
Osjälvisk och förstående
Djup och filosofisk till läggningen
Mycket romantisk och kärleksfull
Intuitiv och mottaglig
Vänlig

Fiskarnas mindre bra egenskaper

Obestämd, på gränser till likgiltig
Kan verka vag och förtegen
Ibland svag och lättledd
hemlighetsfull
Tendens att leva i en drömvärld
Dåligt självförtroende
Opraktisk
Blir lätt förvirrad

haha stämmer så bra delvis... :)


Sånt här får mig att känna mig bättre :)


4 april 2011

God morgon.
Blir hemma idag. Känner mig inte tillräckligt kry för att gå till skolan, gjorde inte det igår heller. Tänkte sätta mig och skriva lite på svenskan. Sedan blir det väl att ta det lugnt så att jag kan pallra mig till skolan i morgon.

Tänkte bara säga ett STORT LYCKA TILL till Ida som är i Strömsholm idag på ansökningsprov till gymnasiumet!


Igår. Väldigt seriös.

Fairytales vs. reality

When we're young we hear fairytales and we think that prince charming is gonna ride up on a white horse and he's gonna be perfect and everything we ever wanted. In fairytales the bad guy is always very clearly marked, and he's always wearing a black cape or something.
And then we grew up, and we realize that prince charming is alot harder to find than you thought. And the bad guy is not wearing a black cape and he's not easy to spot. He's funny and have perfect hair.H&M


Lite nytt :)


2 april 2011

God morgon.

Igår var en riktigt bra dag, många skratt med finaste människorna! Idag har jag inget planerat förutom att jag måste fixa lite saker inom musiken, annars inget.

Nu tänkte jag sätta mig med gitarren. Jag har alldeles för mycket tankar i huvudet för att låta dagen passera utan att ha fått skriva ner det på papper :)

Puss!


Stuck like glue

I friidrottshallen så spelar dem alltid lite musik och för några veckor sedan så var det bara jag och Vendela på träningen. Då spelade dem en låt som vi tyckte var jätterolig. Jag spelade luftgitarr och Vendela sjöng till låten. Folk som var i hallen tittade på oss som vi var helt konstiga...

Men nu iaf hittade jag låten av en slump. Lyssna :)1 april 2011

Dagen har varit super. Dagen började med musikprov. Det kändes bra. Sedan så blev det HKK resten av dagen. Efter skolan så mötte jag Sebbe, vi tog en fika på Espresso House. Vi pratade om allt och alla. Riktigt trevligt måste jag säga! Sedan tog vi bussen hem till mig och då kom Ida. Vi gick och köpte pizza. Sedan har vi mest tagit det lugnt och pratat.

De gick för en stund sedan och nu sitter jag här och lyssnar på musik och spelar gitarr. I morgon har jag inget bestämt... Vad ska jag hitta på?


RSS 2.0