Dagens 5 saker du inte visste om mig

5. Jag är väldigt prataktiv. Alltså, jag pratar mycket. Jag har alltid något att säga. Jag säger saker som är nödvändiga och saker som inte är så nödvändiga. MEN. När jag är bland personer jag aldrig träffat så blir jag tyst. Då är jag rättare sagt väldigt blyg och tyst.

4. Jag är väldigt flygrädd. När jag väl ska flyga någonstans så spänner jag fast mig från jag sätter mig ner tills jag är på marken igen och så sitter jag kvar hela resan. Jag reser inte på mig. När folk reser sig upp i planet så tycker jag att hela planet skakar till. Och när jag ser någon gå in på toan så får jag lite panik för om det skulle bli turbulens eller nått så är det en stackare inne på toan. Jag gråter ofta på flygplan. När jag flög för några veckor sedan så sa piloten att det skulle bli lite turbulens över Polen. Då blev jag helt förtvivlad och frågade pappa om dem inte kunde åka runt Polen. Sen satt jag och smågrät tills vi hade passerat Polen.3. Jag älskar att titta på skräckfilmer. Jag vet inte varför, men jag gillar känslan att bli skrämd antar jag? Bästa skräckfilmen är Insidious :)

2. Jag skriver låtar. Massor. Jag kanske skriver 1- 6 låtar i veckan. Beror på vad som händer och hur livet är helt enkelt. Jag fick en fråga förut om vad jag skriver om och hur jag får inspirationen att skriva. Så varför inte berätta det här och nu? Oftast handlar mina låtar om mina upplevelser och känslor. Om du någon gång har gjort mig förbannad kan du ge dig på att det finns en låt om dig. Om jag har varit hemligt förälskad i dig så finns det absolut låt om dig. Om du har gjort mig ledsen så finns det nog en låt om det också. Om jag inte skrev låtar skulle jag nog behöva gå i terapi. 


 
1. Alla som känner mig vet redan detta. Men om du inte känner mig så får du veta det nu. Jag är LIVRÄDD för kryp. Alla sorters kryp och varelser som finns ute i naturen. Om det är en mygga i mitt rum när jag ska sova, måste den dö innan jag kan sova. Jag sitter alltså uppe mitt i natten och dödar myggor. Men efteråt så får jag värsta ångesten över att jag dödat dem. Så nu förtiden viftar jag ut dem och stänger dörren.
Jag har heller inte mitt fönster öppet på sommaren när det är varmt för att vädra. Det kan komma in kryp förstår ni. Men när folk ska sova över eller nått så tvingar de mig nästan att öppna fönstret för att det blir så varmt.
Tur att jag umgås med folk som inte är lika rädda för kryp så att de kan döda dem åt mig så slippe rjag leva med ångesten. T.ex. Ida. Hon är i stallet hela dagarna och möter en massa olika kryp varje dag. Så när jag blir rädd för något kryp kommer hon och räddar mig:)


Jag städade kaninburen för några år sedan och det låg ett kryp i buren så jag kunde inte fortsätta. Så pappa fick bli hjälte för dagen och avsluta jobbet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0